ONLINE RESERVERING

Kom op vakantie met kinderen, hou vakantie zonder kinderen.
Mini entertainment, maximum ontspanning

We beginnen elke dag met joga daarna gaan we verder met gymnastiek, vissen, kengo, jenga en waterspelletjes. We gaan samen pizza maken, met gips beeldjes, om de vakantie onvergetelijk te maken gaan we een fles kleuren en play-doh spelen. Ons visie bij de ‘Crispy Club Concept’: ‘’spelen en leren’’.

We beginnen de dag met gymnastiek (ook in het zwembad), joga, maken van bloemetjes in 3d en gips beelden. Daarna gaan we als handwerk pizza, cocktail en armbanden maken. Twister, mikado achtige spelletjes en daarna maken met warme en koude deeg verschillende voorwerpen. Daarnaast toernooien in basketbal, dart, golf, etc..

We beginnen elke ochtend met een kleine vergadering. Om te zorgen dat ze een leuke dag meemaken beginnen we met dart, jenga, tavla, mikado, boccia, ra ra wie ik ben, tafeltennis en biljart. Na de middag waterpolo, voetbal, frisbee, golf, volleybal en playstation. Ook voor de geïntereseerden hebben we barman en dj opleidingen.

Slaap lekker

Na de lunch kunnen de kinderen uitrusten en een dutje doen in de voor hun gereserveerde plaats.
Kleuren van de vakantie

Steen verkleuren, hand verven, gezichtsmasker, balon verkleuren, ponpons maken en met vinger kleuren zijn de andere activiteiten.
Laten we speelen

Na de lunch beginen onze toernooien: dart, voetbal, boccia, golf, basketbal, bowling, etc… waar ze ook diploma’s en medailles zullen krijgen.
Tijd om te lezen

In de bibliotheek van de Crispy Mini Club liggen er sprookjes en kleurboeken. Ons peroneel verwacht daar de kleintjes .
Show time

Voor alle leeftijd groepen organiseren we verschillende voorstellingen zoals: Piraaten, Indiana jones, Laser, Banaan, Minions, Sponge Bob en Toverij.
Dansen

Voor alle leeftijd kinderen hebben we na 20:30uur verschillende dansen met verschillende muziek.
Veiligheids systeem
Bij aankomst in de mini club vragen we aan de ouders of er rekening gehouden moet worden met ziekte of andere gevallen over uw kind. Desnoods krijgen die kinderen een andere kleur bandje om zodat er meer controle op kan zijn.
Crispy Mini Club Restaurant
We hebben samen met bekwaamd personel verschillende menu’s klaargemaakt zodat de kinderen gezond kunnen eten. Er bestaan ook tussendoortjes bij de Crispy mini club zwembad.