RESERVATION

Kom med barna på ferie og nyt tid på egenhånd mens barna har har årets beste uker....

Vi starter dagen for barna med Yoga (30 minutter). Deretter vil de kunne delta på ulike aktiviteter som fisking, gymnastikk, kengo og jenga spill. De kan være med på kjøkkenet og lage sin egen pizza, lage modeller i gips og leire og male flasker. Crispy Kid konseptet er basert på at barna skal ha det morsomt og samtidig lære noe.

Vi starter dagen med gymnastikk, yoga eller vanngymnastikk. Senere vil barna få mulighet til å lage tre dimensjonale blomster, figurer i gips, armbånd, pizza og cocktail. De deltar i ulike leker som Star Wishes, Twister og Mikada. Det blir også arrangert turneringer i dart, basketball, golf og olympiske leker.

Vi starter dagen med en samling hvor dagens aktiviteter vil bli presentert. I løpet av dagen kan de delta på aktiviteter som dart, jenga, backgammon, mikado, spørrekonkuranser, bordtennis og leker i basseng. Etter lunsj arrangeres aktiviteter

TID FOR EN MIDDAGSLUR

Etter lunsj slapper barna av i tilrettelagte omgivelser og drømmer søtt....
TID FOR TEGNING OG MALING

Vi setter farge på ferien ved å male steiner, hender, ansiktsmasker, fingermaling og mer.
TID FOR LEK

Etter lunsj starter turneringer og barna tilbringer glade timer med aktiviteter som dart, fotball, boccia, golf, baskeball og bowling. De får medaljer og diplomer for å delta.
TID FOR Å LESE

Crispy Mini Klubb har et biblotek med Crispys fargebøker og eventyrbøker. Vår sympatiske helt "Crispy" venter på våre små gjester.
TID FOR Å BLI VÅT

Vi arrangerer temadager for alle aldersgrupper (inkludert tenårsgruppen). Eksempler på temaer er Pirater, Indianere, Laser, Banana Tour, Sunger Bob og Magiske Show
TID FOR MUSIKK OG DANS

Hver kveld klokken 20:30 arrangerer vi minidisko for alle aldersgrupper. Her lærer Mini Klubb teamet barna forskjellige danser på mange språk.
Sikkerhetssystem
Ved registering i barneklubben må man opplyse om barna har noen kroniske sykdommer eller allergier. De får utdelt armbånd og er hele tiden kontrolert av våre ansatte ved bassenget og i lekeområdene.
Crispy Mini Klubb Restaurant
Våre eksperter har tilberedt en spesial meny for mini klubben med sunne og smakfylte retter. Restauranten ligger miniklubbområdet ved bassengetområdet. Vi har også laget i stand ulike typer småretter som barna setter pris på.