RESERVATION

Kom med barnen på semester och njut av tid på egen hand medan barnen har årets bästa veckor....

Vi börjar dagen för barnen med Yoga (30 minuter). Därefter kan de delta i olika aktiviteter som fiske, gymnastik, kengo och jengaspel. De kan vara med i köket och laga sin egen pizza, göra modeller i gips och lera och måla flaskor. Crispy Kid konceptet är baserat på att barnen ska ha roligt och samtidigt lära sig något.

Vi börjar dagen med gymnastik, yoga eller vattengymnastik. Senare får barnen möjlighet att göra tredimensionella blommor, figurer i gips, armband, pizza och cocktail. De deltar i olika lekar som Star Wishes, Twister og Mikada. Det arrangeras också turneringar i dart, basketboll, golf och olympiska spel.

Vi börjar dagen med en samling där dagens aktiviteter presenteras. Under dagen kan de delta i aktiviteter som dart, jenga, backgammon, mikado, frågesporter, bordtennis och lekar i pool. Etter lunch arrangeras aktiviteter som vattenpolo, mafiaspelet, fotboll, frisbee, golf, volleyboll, basketboll, bio, play station samt DJ och bartenderkurs.

TID FÖR EN MIDDAGSLUR

Etter lunch slappnar barnen av i speciellt anpassad miljö och drömmer sött....
TID FÖR TECKNING OCH MÅLNING

Vi sätter färg på semestern genom att måla stenar, händer, ansiktsmasker, fingermålning och mycket mer.
TID FÖR LEK

Efter lunch startar turneringar och barnen tillbringar glada timmar med aktiviteter som dart, fotboll, boccia, golf, basketboll och bowling. De får medaljer och diplom for att delta.
TID FÖR ATT LÄSA

Crispy Mini Klubb har ett biblotek med Crispys färgböcker och äventyrsböcker. Vår sympatiska helt "Crispy" väntar på våra små gäster.
TID FÖR ATT BLI VÅT

Vi arrangerar temadagar för alla åldersgrupper (inklusive tonårsgruppen). Exempel på teman är Pirater, Indianer, Laser, Banana Tour, Svampbob fyrkant och Magisk Show
TID FÖR MUSIK OCH DANS

Varje kväll klockan 20:30 arrangerar vi minidisko för alla åldersgrupper. Här lär Mini Klubb teamet barnen olika danser på många språk.
Säkerhetssystem
Vid registering i barnklubben måste man upplysa om ifall barnen har några kroniska sjukdomar eller allergier. De tilldelas armband och är hela tiden kontrollerade av våra anställda vid poolen och i lekområdena
Crispy Mini Klubb Restaurang
Våra experter har skapat en specialmeny för miniklubben med nyttiga och smakliga rätter. Restaurangen ligger i miniklubbområdet vid poolområdet. Vi har också skapat olika typer av smårätter som barnen sätter värde på.